Volledige wanden

U bent hier

De luchtdichting van volledige wanden/muren langs de buitenschil is enkel vereist als er geen binnenbepleistering is voorzien. Dit systeem van luchtdichting wordt bijvoorbeeld toegepast in technische ruimtes of bij openbare gebouwen zoals scholen als de muren in bv. betonsteen in het zicht blijven. Om de luchtdichting te garanderen wordt de Blowerproof coating aangebracht op de buitenkant van het binnenspouwblad, waarna isolatieplaten worden verankerd of verlijmd op de Blowerproof coating.

Borstelversie

Werkmethode:

  1. Zorg voor een stofvrije ondergrond en verwijder losse delen.
  2. Dicht openingen groter dan 5 mm met PUR schuim of een cement-gebaseerd product.
  3. Breng Blowerproof Liquid Brush aan in twee lagen met een verfborstel/kwast. Totaal aan te brengen laagdikte: 0,75 à 1 kg/m².
  4. Controleer op volledige dekking.

Maak gebruik van onze praktijkervaring en vraag kosteloze assistentie bij opstart op uw project.

Gespoten versie

Werkmethode:

  1. Zorg voor een stofvrije ondergrond en verwijder losse delen.
  2. Dicht openingen groter dan 5 mm met PUR schuim of een cementgebaseerd product.
  3. Breng Blowerproof Liquid Brush (borstelversie) aan op voegen/openingen in de ondergrond tussen 2 en 5 mm, met een verfborstel/kwast.
  4. Breng Blowerproof Liquid (spuitversie) aan in twee lagen (nat in nat), met een airless verfspuitmachine. Totaal aan te brengen laagdikte: 0,75 à 1 kg/m².
  5. Controleer op volledige dekking.

Maak gebruik van onze praktijkervaring en vraag kosteloze assistentie bij opstart op uw project. Tevens kan u bij ons terecht voor het huren van een airless toestel.